Partners

Lead4Real is een netwerkorganisatie, zoals dat pastbij het domein waarin ik werk: leiderschap en samenwerken. Ik ben er trots op al meer dan twintig jaar met hele goede professionals samen mijn vak te mogen uitoefenen. We hebben nog steeds veel plezier en leren iedere dag. We denken graag goed na over onze aanpak en genieten samen van onze resultaten!

Samenwerken met André van Teams in conditie

André is organisatiepsycholoog en systeemdenker die in Nederland het aan Harvard ontwikkelde TDS instrument inzet om teams te helpen optimaal te presteren. Want alleen de juiste condities maken effectieve teams mogelijk. André combineert zijn conceptuele denkkracht met een pragmatische en resultaatgerichte aanpak en compassie voor de moeilijkheden die mensen in samenwerkingsrelaties tegenkomen.

Naar de website

Samenwerken met Mary van Interactia

Mary is psycholoog, systeemtherapeut, loopbaancoach en mediator en heeft ruime ervaring in het bemiddelen van conflicten en het versterken van samenwerkingsrelaties. Zij leidt mediators en coaches op met passie en plezier en draagt zo bij aan verbeterde relaties van vele mensen. Zij houdt van een leven lang leren en stimuleert mensen zelf en in hun relatie te blijven leren hoe ze elkaar kunnen steunen.

Naar de website

Samenwerken met Marina van ArbeidspsychologenMidden Nederland

Marina is psycholoog, traumatherapeut en loopbaancoach. Zij begeleidt mensen in organisaties die te maken krijgen met stress en spanningen, en adviseert hun leidinggevenden over het creëren van een gezond werkklimaat. Marina is expert in werk en psychische gezondheid en helpt mensen te werken vanuit vertrouwen, eigenwaarde, energie en daadkracht. Dit doet zij vol overgave, deskundig en betrokken.

Naar de website

Samenwerken met Anneke van Fit in werk

Anneke is psycholoog van arbeid en gezondheid en loopbaancoach. Zij helpt mensen de loopbaan te kiezen die bij ze past; de juiste fit met hun werk te vinden. En fit aan het werk te blijven: door gezond te leven, te bewegen, en mindful te werken. Anneke draagt bij aan Leiderschap in Balans ontwikkelassessments en is daarin een levend voorbeeld voor wat zij uitdraagt. Ze geniet iedere dag van het buiten zijn, bewegen en anderen inspireren hun vitaliteit te versterken.

Naar de website

Samenwerken met Madeleine van Het Zakelijk Hart

Madeleine Boerma is projectmanager en coach die vooral ondernemers, maar ook management en directieteams helpt van binnenuit te ondernemen. Zij heeft jaren internationale ervaring in het oplijnen van processen en het samen halen van resultaten. Dit doet ze conscientieus en betrokken. Naast haar werk zet ze zich in voor het klimaat en de energietransitie, en zorgt zo dat het bewustzijn van ondernemers over hun ecosysteem groeit.

Naar de website